Flört Club (Siófok) - 2013. 02. 16. szombat

Valentines's Night
2013. 02. 16. szombat
Flört Club (Siófok) - Valentines's Night
Dj: nastia, Nora Naughty, Miss Siva
Belépő: Van belépő
Cimkék: flört. balaton, valentin, szerelem, nap, siófok, február

Egyéb info:

A 2012-ben elkezdett hagyományt folytatva idén is a VALENTIN nap jegyében zajlik majd a februári partynk. Igyekszünk férfi és női vendégeinket egyaránt kényeztetni, kezdjük talán a férfiakkal, akiket három szemre - (és fülre) való, a szakmában elismert DJane-nel lepünk meg.

 

A hölgyek azzal az eltökélt szándékkal állnak a DJ pult mögé, hogy megmutassák a Flört ugyancsak kritikus, de zeneileg elkényeztetett közönségének, hogy a nők kihasítják a maguk részét a DJ szakmából is!

 

Ezek a csajok nem csak a két szép szemükkel érték el a közönség szeretetét, hiszen az ukrán NASTIA, alias Dj BEAUTY neve rövid idő alatt söpört végig az európai táncparketteken. Hírnevét dinamikus előadásmódjának, egyedülálló tehetségének, rendkívül népszerű rádióműsorának (Propaganda-KissFM) is köszönheti.

Szettjeit a minimal-techno-tech house stíluson belül mozogva mindig a frissesség és a mixein áttörő egyéniség jellemzi.

 

NORA NAUGHTY, azaz a „pajkos” Nora a legnagyobb magyar fesztiválok és clubok állandó szereplője, a minimál, click és tech house egyik leghitelesebb honi képviselője. Producerként is ismert, egyedi zeneiséggel rendelkező, a női Dj-kre fanyalgókat is elismerésre késztető lemezlovas.

 

MISS SIVA igazán ismert a Coronita Music Club rezidenseként lett, de előtte már szinte az ország összes jelentős clubjában megmutatta magát a közönségnek. Szettjeire jellemzőek a feszes, dinamikus ritmusok, amin mindenkor átüt a nőiesség. A technikás mixelés és a pörgős, mélyebb hangzású, lágy dallamokkal fűszerezett zenei világ jellemzi!

 

Az est negyedik és egyetlen férfi szereplője POLARIZE, azaz DAVE VAN N, aki sokszínűségét bizonyítva a DJ-zés mellett zenéket ír, kiadót alapít vagy éppen valamelyik rádióban mutatja be kompromisszumoktól mentes mixeit. Tech house-house DJ-nek tartja magát, de kerüli a skatulyákat, zenéiben inkább az előremutató, egyedi hangzású darabokat kedveli.

 

A hölgyeket éjfélig ingyenes belépővel, 100.000 Ft értékű MY77 ajándékcsomagokkal, show-táncosokkal és egyéb meglepetésekkel is kényeztetjük!

 

Belépő:  

csak a helyszínen

24:00-ig: lányoknak ingyenes

fiúknak 2.500 Ft

24:00 után: mindenkinek 2.900 Ft

 

Asztalfoglalás és további infók: +36-20-333-3303

 

Keresd fel oldalunkat a Facebookon: www.facebook.com/florttheclub

 

Látogass el weboldalunkra: www.flort.hu

Facebook