Flört Club (Siófok) - 2014. 03. 15. szombat

Season Opening 2014
2014. 03. 15. szombat
Flört Club (Siófok) - Season Opening 2014
Dj: Steve Lawler, Jay Lumen, Kühl
Belépő: Van belépő
Cimkék: siófok, balaton, season, opening, kühl, steve lawler

Egyéb info:

Season Opening Party - Steve Lawler, Jay Lumen és Kühl a Flörtben!

2014. március 15.

Március 15-én beindul a 2014-es szezon a siófoki Flört The Clubban a brit ikon, Steve Lawler fellépésével. A legendás hangulatú bulik sorában újabb felejthetetlennek ígérkező megmozdulás következik, ahol a hazai celebráns Jay Lumen és Kühl lesz.

Csak a rend kedvéért tartsunk egy gyorstalpalót, átismételve Steve Lawler eddigi főbb érdemeit! A ’90-es évek elején az acid house generáció zászlóvivőjeként rendezett őrületes partikat Nagy-Britanniában. Az elmúlt több mint két évtized alatt becserkészte és levette lábáról a világ legnagyobb klubjainak és fesztiváljainak közönségét Ibizától Miamin át Japánig. Zenei producerként számtalan maradandó élményt nyújtó szerzeményt és remixet alkotott a legrangosabb kiadók égisze alatt (pl. Drumcode, Harthouse, Cocoon, OVUM, Tsuba, Rekids, Monique, Soma, stb.) Természetesen a saját VIVa MUSiC címkéje által is számos ütős remekmű került kiadásra. A 2006-ban alapított kiadó egyébként nemcsak Steve saját zenéit hivatott közkinccsé tenni, de több – köztük magyar – tehetséget is két kézzel karolt fel, többek között olyanokat, mint Reboot, Audiofly, Simon Baker, Jamie Jones, Davide Squillace, Luca Bacchetti, Bushwacka, Livio & Roby, Ripperton, Ilario Alicante, John Selway. Jelent már meg e mellett neves kollégák több műve is a VIVa-n, így pl. a Peace Divisioné vagy a Tiefschwarzé. A zeneileg izgalmas és hangulatában fékevesztett VIVa Nights-okra pedig minden résztvevő élete végéig emlékezni fog… Újabban VIVa Warriors néven szervezi saját klubestjeit a világ minden részére exportálva a jellegzetes house, tech house és techno hangzását.

Steve Lawler színes és nívós zenei ízlése nemcsak a kiadványokban nyilvánul meg. A DJ-pultban állva a közönséget olyan mélységek és magasságok között utaztatja, amire csak kevesen képesek. A magyarok abban a kivételes helyzetben vannak, hogy már több alkalommal is átélhették a táncparketten állva e zenei kéjutazást.

A március 15-i szezonnyitás non plus ultrája Jay Lumen és Kühl fellépése a Flört lemezjátszói mögött. Jay Lumen népszerűsége az elmúlt néhány évben robbanásszerűen megugrott világszerte. Folyamatosan a legfelkapottabb klubokban zenél, és még arra is mindig igyekszik időt szakítani, hogy hazai rajongóinak játsszon. Idén elnyerte a Ballantine’s DJ Awardson az Év hazai underground lemezlovasának járó szakmai elismerést, saját zenéi és remixei pedig már évek óta permanensen a Beatport és egyéb chartok élén végeznek. Kühl szereplése ugyancsak kellemes meglepetés, hiszen a hazai szcéna nagy klasszisa, a Flört egykori rezidense minden alkalommal óriási hangulatot generál, amikor a DJ-pultban áll.

 

Jegyárak:

Online jegyvásárlás:

Első 200 db jegy: 2.500 Ft

Második 200 db jegy: 3.000 Ft

 

Helyszínen:

24:00 óráig: 3.500 Ft

24:00 után: 3.900 Ft

Kedves online Jegyvásárló!

A lehető legegyszerűbb megoldást választottad.....jól döntöttél!
Három lépésben már Tiéd is lehet az online jegy!
1. : Elküldöd az info@flort.hu e-mail címünkre a következő adataidat (Név, cím, adószám, mobilszám), valamint a jegyek darabszámát.
2. : A válasz e-mailben megküldött számlaszámra átutalod az e-mailben megadott összeget.
3. : Amint megérkezik számlánkra az utalásod máris küldjük Neked egy e-mailben az előfoglalási igazolást, melyet ki kell nyomtatnod és magaddal hoznod a rendezvényünkre!
Ugye, hogy egyszerű :)))

Asztalfoglalás, Info: +36-20-333-3303

www.flort.hu

www.facebook.com/florttheclub

https://www.facebook.com/events/1424595607779238

Facebook