Flört Club (Siófok) - 2013. 07. 05. péntek

Peaches And Cream Party
2013. 07. 05. péntek
Flört Club (Siófok) - Peaches And Cream Party
Dj: Mc Papa Jo, Dj Glossy, Dj Fenton
Belépő: Van belépő
Cimkék: peaches and cream, flört, siófok, nyár, rnb, július

Egyéb info:

A Peaches And Cream Magyarország legnépszerűbb R’n’B partysorozata.

A majd’ hétéves múltra visszatekintő brand már több mint 700 partyt tudhat maga mögött, ami egyedülállónak számít a szakmában.
Az exkluzív partysorozat Budapesten kezdte pályafutását, majd évről évre egyre több vidéki klubban is feltűnt, óriási sikerrel. 2009-re már több vidéki állandó rezidenciával rendelkezett, mára pedig már huszonöt hazai város negyvenöt különböző klubjában fordult meg az eredeti és egyetlen Peaches And Cream.

Hogy mitől más a Peaches And Cream, mint egy átlagos R’n’B party? Napjaink legnagyobb és legismertebb R’n’B zenéi váltják egymást igényes, dinamikus formában, fergeteges hangulatot előidézve, amit még inkább fokoz a partysorozat ceremónia mestere, MC Papa Jo, aki a zenével összhangban buzdítja a közönséget. Az „Amerikai Életérzés” sugárzása, valamint az R’n’B és Hip Hop zenék szeretete meghatározó szerepet játszik a Peaches And Cream partykon.

A 2007-ben útjára indult és azóta piacvezetővé vált R’n’B partysorozat számára 2012 őszén elérkezett az idő, hogy több budapesti rezidencia és a vidék meghódítása után megnyissa első saját, önálló szórakozóhelyét, a Peaches And Cream Club-ot.

A Peaches And Cream csapata az exluzív belvárosi klub nyitását követően sem hanyagolta el a vidéki partykat, sőt. Továbbra is járják az országot a legigényesebb R’n’B partysorozatként, és hazánk bármely szegletébe képesek elvinni napjaink legnépszerűbb r’n’b slágereit, valamint az eredeti és egyetlen Peaches And Cream életérzést.

Hölgyeknek éjfélig ingyenes a belépő!

24:00 után: 2.500 Ft

Uraknak: 2.500 Ft

Free Bus to Flört (8600 Siófok, Petőfi sétány 6.): +36.30.333.3303

Látogass el Facebook oldalunkra:  www.facebook.com/florttheclub 

Keresd fel weboldalunkat:  www.flort.hu

Facebook