Park Cafe (Kaposvár) - 2013. 01. 18. péntek

My Dirty House Dj Verseny
2013. 01. 18. péntek
Park Cafe (Kaposvár) - My Dirty House Dj Verseny
Belépő: Nincs belépő
Cimkék: dj verseny, mdh, Jay Lumen, bahlzack, selejtező, kaposvár, park cafe, 2013

Egyéb info:

Immár 3. alkalommal rendezzük meg nektek ezt a dj versenyt minden évben sikerült egyre magasabbra tenni a mércét, de idén az eddigi legkomolyabb VERSENYT sikerült összehozni nektek, ezért az egész régióból számítunk nevezőkre!

Like.:www.facebook.com/mydirtyhouse
A FELESLEGES KÉRDÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT EZT OLVASSÁTOK EL ;)

VERSENY.:
Itt az eseménynél kell neveznetek, elég ha annyit beírtok, hogy "NEVEZEK", utána mindenkivel felvesszük a kapcsolatot, ahol a számunkra fontos adatokat elkérjük.

Nincs semmilyen megkötés, lehetsz rezidens vagy amatőr, itt kipróbálhatod mit tudsz, mert nálunk valóban szakmai zsűri lesz :) (akik már elértek valamit a régebbi versenyeinken ők is nevezhetnek)!!!
Elsősorban szernénk, ha mindenki CD-zne, kivétel azok a laptoposok akik legalább 3 csatornán, vagy akár többön játszanak, ők semmilyen hátrányt nem fognak szenvedni! DE AZOK AKIK VARÁZS PÁLCÁZNAK, VAGY CSAK SIMÁN EGY 4/4-EDET KEVERNEK 3 PERCIG, HÁTRÁNYBÓL KELL FELKAPASZKODNIUK!!!

TECHNIKA.:
2db Pioneer1000 mk3-as és 1 DJ-M800 keverő, és mikrofon lesz a helyszínen, ha egyébbel akarsz indulni akkor azt neked kell biztosítani!!! (pl lap-top, kábelek, fejhallgató stb)

SELEJTEZŐK.:
Mivel tavaly sokan voltatok, ezért idén 2 naposra csináljuk, így több időtök lesz bemutatni mit tudtok!!!
1. selejtező. Január 11.-én pénteken 18:00-tól veszi kezdetét a BRICKLAKE-s buli előtt.
2. selejtező pedig egy héttel később január 18. pénteken kezdődik 17:00-tól. Mindenki döntse el melyikre akar nevezni( a 11.-ein valószínűleg könnyebb lesz bejutni a döntőbe)

A lebonyolításról csak pár szót, pontozásos rendszerben fogtok továbbjutni, a selejtezőn részvevők számától függően, pl ha jan 11. 20 nevező van, jan 18. pedig 30 akkor Akkor az elsőn 4-en a másodikon, pedig 5 juttok majd a döntőben Ami 18.-án este lesz!!! A SELEJTEZŐK MINDKÉT NAPON INGYENES, ÉS BÁRKI MEGNÉZHETI, Valamint a szurkoló tábor is nagyon fontos, mivel tavaly is 1 ponttal, pont az ott lévő rajongók, és a hangulat miatt hirdettünk győztes.

A SZAKMAI ZSŰRI PEDIG NEM MÁSOK LESZNEK MINT.: JAY LUMEN, aki már több mint 14 hónapja folyamatosan bekerül minden új megjelenésével ,eddig egyetlen magyarként a BEATPORT TOP 10
chart-jaiba, és külföldön 10 ezrek kíváncsiak a minőségi zenéire.


valamint BAHLZACK, akit nem kell nektek bemutatni hiszen a felvételei mellet, amit mi is előszeretettel játszunk, többször megfordult már nálunk ;)NYEREMÉNYEK.:
Nagyon sokan nem kapjátok meg a lehetőséget, hogy megmutassátok tehetségeteket, ezért úgy döntöttünk, hogy a lehető legnagyobb díjat kapja meg aki megnyeri ezt a versenyt, állandó WARM UP-OSUNK LEHET a PARK CAFE-ban, ahol elkezdheti gyűjteni azt, ami a legfontosabb egy Dj életében, a saját kis közönséget, emellett Magyarország krémjével játszhat a bulikon, elég ha visszagondoltok, kik fordultak már meg a szervezésünkben. A többi helyezett szintén kap bemutatkozási lehetőséget a klubtól, illetve értékes tárgynyereményeket kap a 2., 3. helyezett.

NEVEZÉSI DÍJ.:
Akik már részt vettek akár Pécsen akár itt a versenyeinken, nekik a tavalyi áron lesz 2000 Huf, új nevezőknek pedig 2500 huf lesz. LÁNYOK, HÖLGYEK VÁRUNK BENNETEKET IS ;)


Like.:www.facebook.com/mydirtyhouse 

What the f..k is MY DIRTY HOUSE.:http://www.youtube.com/watch?v=mgMrpTCBAt8&feature=related

Official.:http://www.youtube.com/watch?v=vPl98m07E6Q&feature=related

More Video.:http://www.youtube.com/user/djpessmdh?feature=mhee


Legyetek jók, és készüljetek sokat Üdv.: My Dirty House

Facebook