Flört Club (Siófok) - 2013. 03. 30. szombat

Grand Opening
2013. 03. 30. szombat
Flört Club (Siófok) - Grand Opening
Dj: James Zabiela, Dandy, HotX, Yvel & Tristan
Belépő: Van belépő
Cimkék: flört, balaton, nyitás, grand, siófok, zabeila

Egyéb info:

Neked is eleged van már a hosszú télből, talán fel is szedtél pár fölösleges kilót?!

Sebaj! A megoldás:  

indítsd velünk a tavaszi-nyári szezont a húsvéti hosszú hétvége szombatján, a Grand Opening partynkon. A Line up-t olyan ünnepi díszbe öltöztettük, mint egy amerikai menyasszonyt: van „rajta” valami régi, valami új, valami hagyományos és valami szokatlan!

 

A party sztárvendége JAMES ZABIELA a valami új, a valami szokatlan és a hagyományos jelzőknek is megfelel, hiszen nem először lép fel nálunk, viszont fellépését mindig nagy várakozás előzi meg. Lemezlovasként és producerként is időről időre megújulva kiemelkedik a legnépszerűbb DJ-k közül! Az effektek királya, a technikai mágus, a kütyük szerelmese… még folytathatnánk a rá ragasztott címek sorát, tény, hogy az egyik legkedveltebb angol DJ-t a jellegzetes breakbeat és house elemek, a virtuóz technika (melyet a fellépéseire cipelt kütyü arzenálból csal elő nagy szaktudással), a hírhedt mixalbumok, a technikai innovációban betöltött teszt-mérnöki szerep, a saját produkciók és az állandó megújulás a szakma csúcsára repítette.

 

Újdonságnak számít a Flört falai között HOT X fellépése, akit nem kell a magyar party - és fesztivál közönségnek bemutatni, hiszen a 90’s évek közepétől olyan rangos zenei rendezvények fűződnek a nevéhez, mint a HYPERSPACE, DEADCODE, BÓNUSZ FESZTIVÁL, PLASTIC, SZIGET FESZTIVÁL VAGY BALATON SOUND. Hosszan lehetne promoteri és DJ munkásságát is méltatni, számtalan mixe, válogatása jelent meg, sőt a filmezésbe is belekóstolt. A magyar partyélet emblematikus alakja!

 

Valami réginek a legjobb választás a Flört- rezidens DANDY, aki évek óta az ország egyik  legkedveltebb lemezlovasa. Körülötte mindig minden mozgásban van, folyamatosan változik ő maga is és zenéje is, de közönség centrikusságát megtartja. Ebben az évben nálunk először ezen a bulin hallhatjuk: egy reggeli kemény, dinamikus szettel készül.

 

Az YVEL&TRISTAN duó évente legalább egyszer megfordul a Flört falai között, valamelyik rangos party vendégeként. A fiúk produceri munkásságának köszönhetően melodikus és érzelem dús zenéikkel mindig új pezsgést visznek a szakma vérkeringésébe. Nevükhöz fűződik az első magyar track is, ami valaha GLOBAL UNDERGROUND mix lemezen helyet kapott (028-Shanghai). A saját rádióműsor (Justmusic.FM), a saját mixalbumok, a saját clubest (Hi!Fly) és a számtalan hazai és külföldi fellépés a magyar house/tech house vonal elismert és közkedvelt DJ párosává emelte őket.

 

Jegyek csak a helyszínen:

 

          23:00-ig: 2.900 Ft

          23:00-24:00-ig: 3.500 Ft

          24:00 után: 3.900 Ft

          VIP: 6.000 Ft

 

Asztalfoglalás és további infók: +36-20-333-3303

 

Keresd fel oldalunkat és nyerd meg belépődet a Facebookon: www.facebook.com/florttheclub

 

Látogass el weboldalunkra: www.flort.hu

 

Több infó:

 

http://jameszabiela.com/, https://www.facebook.com/jameszabiela

http://www.hotx.hu/2013, http://www.deadcode.hu

http://www.dandy.dj, https://www.facebook.com/dandyhungary, http://www.truesounds.hu, https://www.facebook.com/YvelAndTristanOfficial

Facebook