Flört Club (Siófok) - 2014. 09. 13. szombat

Bye Bye Summer party
2014. 09. 13. szombat
Flört Club (Siófok) - Bye Bye Summer party
Dj: Dandy, Külh, Budai
Belépő: Van belépő
Extra: Ital akció
Cimkék: pary, este, siófok

Egyéb info:

SZEPTEMBER 13-i SUMMER CLOSING SIÓFOKON egy különösen egyedülálló LINE UP-ot hoz magával.

Ezen az estén minden zene a terítékre kerül, és a legbiztosabb kezű hazai DJ-k hiteles előadásában prezentáljuk Nektek a legjobb hangulatú bulit a FLÖRT THE CLUB-ban.

 

Mielőtt a zene felelőseire térnénk, szeretnénk hatalmas köszönetet mondani UWE Hacker-nek, aki FLÖRT THE CLUB kimagasló sikerein az egyik legkeményebben dolgozó kollégánk volt hosszú évekig. UWE-t sokan a Flört “atyjának”, a hely “szellemének”, kabalájának tartják. 

Az ajtóban, a DJ pultban,a VIP teremben, mindenhol felbukkant az Ő karaktere az elmúlt években és ha néha idegesen is rohant át a klub-on, mindig mosolygósan üdvözölte a partizókat. Munkája előtt elismerően tiszteleg a hazai szakmai élet is.Közel 30 év tevékenysége köszön vissza ránk akkor, amikor a Flört-be belépünk. A teltházas hétköznapi nyári bulik sikeressége mellett UWE-nak köszönhettük az évek alatt, hogy a Flört tradicionális dátumain olyan világsztárok léptek fel szeretett klubunkban, mint SASHA, DUBFIRE, STEVE LAWLER, DEEP DISH..de ezt a sort napokig lehetne sorolni… a BYE BYE SUMMER PARTY kivételes lesz egy kicsit, hiszen búcsúzunk a Flört egyik jellegzetes figurájától is, UWE-tól is.

 

E különleges alkalomból a DJ pultban is színes egyéniségeket hallhatunk.Velünk lesz JAY LUMEN, kinek a nevéhez köthető a tech house és az a lendület, ami nem csak a zenéiben található, hanem amivel pár év alatt a világot is meghódította. Garantált hands in the air hangulat JAY szettjei alatt.

A keményebb ütemek kedvelőinek BUDAI hozza el a talpalávaló taktusokat, s róla tudjuk, hogy garantáltan nem hagyja, hogy pihenjetek.

KÜHL személyében egy FLÖRT legenda áll majd a pultban, aki meghatározó alakja a dallamosabb, ám de dinamikus hangzásoknak, akik a proggressive műfajt kedvelik, tuti nem csalódnak most sem.

Jelen lesz a TRUESOUNDS csapata is,DANDY aka PETER MAKTO és GREGORY S egy igazi house szettel vár majd mindenkit a tőlük már  megszokott meglepetésekkel és érzelmesebb darabokkal.

SZEPTEMBER 13-án a ZENE ÜNNEPE lesz a FLÖRT THE CLUB-ban. Egy forró nyár után egy mégforróbb nyárzáróval búcsúzunk és zárunk egy korszakot.

 

SUMMER CLOSING 2014

 

JAY LUMEN

DANDY aka PETER MAKTO

BUDAI

GREGORY S aka INVOICE

KÜHL

BELÉPŐ:

Hölgyeknek éjfélig ingyenes!

Hölgyeknek 24:00 után: 2.000 Ft

Uraknak egész éjjel: 2.000 Ft

 

http://www.flort.hu

http://www.facebook.com/florttheclub

Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/580225518749094

Infoline: +36-20-333-3303

Facebook