Magazin cikkek

Fergeteges fináléval zárta a szezont a Coke Club!

hozzáadva: 2011. aug. 24. Vissza a cikkekhez
Fergeteges fináléval zárta a szezont a Coke Club!

Szombaton tartották a nyár utolsó buliját a siófoki Coke Club fehér homokos plázsán. A teltházas ünneplést követően vasárnap lezárta a 2011-es szezont a különleges produkciókat, hazai és külföldi előadókat, kiállításokat, strandkönyvtárt és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat felvonultató klub.

A július másodiki nyitástól kezdve minden napra jutott program az 51 napos nyitva tartás alatt, a nyár folyamán több tízezer ember látogatott Siófokra a Coke Club miatt. Itt debütált Geszti Péter új zenekara, a Gringó Sztár, frenetikus koncertet adott a Drum & Piano, megrendezésre került a Magyar Hal Napja és itt álltak először egyszerre egy színpadon hazánk legismertebb tini előadói a Tinikonok napján.

Esténként ezrek gyűltek össze a színpad előtt, hogy tiszteletüket tegyék és önfeledten bulizzanak Loco Dice, Taio Cruz, Paul van Dyk, Tiga, Richard Dorfmeister és a hazai DJ élet kiválóságainak zenéire. Hétköznapokon előfordult, hogy nem a lemezjátszók, hanem filmtekercsek pörögtek – 29 alkalommal színesítette kertmozi a hétköznapokat a szezon alatt.

A már megszokott versmondó lány és strandkönyvtár mellett több kortárs művész is bemutatkozott a klubban. A kiállítások a Balatoni panorámával rendelkező étteremben voltak megtekinthetők, hetenként változó tartalommal.

A Coke Club immár az egyik legerősebb márkává nőtte ki magát a magyar nyelvű közösségi oldalak világában. Rajongói nem csak a helyszínen, hanem online is szép számmal képviseltetik magukat és rendkívül aktívak. A klub facebook rajongói oldalán keresztül több mint százezer tag tartja a kapcsolatot a házigazdákkal, és ez a szám folyamatosan növekszik.

A tavalyi évben télen is kinyitott a Coke Club, hogy egyetlen buli erejéig visszahozza a nyári emlékeket. A szervezők még nem árulták el, hogy ez idén is megvalósul-e, ám minden bizonnyal a következő kapunyitásig is hallanak majd a Coke Clubról a rajongók.

Írta: MrK

Forrás: köknüb krú

Facebook