Magazin cikkek

A My Dirty House!

hozzáadva: 2011. nov. 29. Vissza a cikkekhez
A My Dirty House!

My Dirty House Interjú

Úgy gondoltuk megértek a fiuk arra, hogy itt is bemutassuk eddigi rövid, de annál tartalmasabb munkásságukat. Olvassátok, terjesszétek, és véleményezzétek:) Itt még többet tudhattok meg róluk.: www.facebook.com/mydirtyhouse vagy www.mydirtyhouse.hu

Mi ez az egész, honnan jött az ötlet, és mik voltak az előzményei?

My Dirty House.: 2009 nyaráról beszélhetünk, amikor Krezy a my dirty house másik oszlopos tagja, Balatonmáriafürdőre a Black Magic-hez került nyári munkára. Mi már előtte is ismertük egymást, és sokat dolgoztunk együtt. Mindketten elismertük egymás munkáját, így nem széthúztunk, mint ami jellemző erre a szakmára, hanem tuttuk azt, hogy egymást erősítve valami olyat tudunk letenni az asztalra, amire vevő lehet a közönség. Az 5let ekkor fogalmazódott meg, de még nem volt lehetőségünk hogy elindítsuk! 2010 nyara szerencsére már máshogy alakult meg volt a név, megvolt az irányvonal, és a hely is arra, hogy elkezdhessük.

Nehéz volt elindulni?

My Dirty House.: Is-is 2010 Szeptemberében alakultunk meg hivatalosan, és már az első buli visszajelzései alapján éreztük, hogy mégis van igény ebben a városban olyan zenékre amik eddig nem mentek. Így belevágtunk és elkezdtünk olyan neveket hívni akik nem fordultak még meg ebben a városban, és beleillet abba a koncepcióba amit kitaláltunk a my dirty housnak. Igaz nem volt nehéz dolgunk, mert előtte nem mondanák, hogy túlzásba vitték volna a klubbok a "sztár" lemezlovasok hívását. Természetesen rengeteg buktató van, amit igyekszünk kikerülni, vagy megoldani. De olyan nincs, hogy mindenkinek jó legyen! Főleg úgy ha valami működik akkor azt mások is átveszik mert ők is szeretnének 1 szeletet a tortából. Ezért próbálunk mind egyes bulit felülmúlni, mint ahogy az évzárónkkal is tesszük, hiszen Ibizáról hívtunk egy világszerte ismert női lemezlovat.

Pont ez lett volna a következő kérdésünk, Mit lehet róla tudni?

My Dirty House.: Minden nézőpont kérdése, kevés külföldi fordult meg Kaposváron, igyekeztünk olyan valakit hívni aki fenekestül felforgatja a város eddigi partyéletét! Jelenleg a www.thedjlist.com-on a előkelő 72. helyen áll, olyan lemezlovasokat megelőzve mint MARK KNIGHT, THOMAS GOLD stb. A világ számos pontján járt már, nehéz is lenne felsorolni, minket az győzött meg, hogy olyan klubokban játszott már ami bármelyik  lemezlovas a "fél karját odaadná" hogy 1 szer az életben játszhasson ott, elég ha csak a PACHÁT és BORA BORÁT említjük.
   

Hova tovább, mi a cél a 2012-es szezonra?

My Dirty House.: Rengeteg ötletünk van, mi csak annyit szeretnénk amennyit 2011-ben kaptunk mindenkitől aki megjelent a bulijainkon, a hibáinkból tanulunk és megpróbálunk ezen az ösvényen haladni, amit eddig sikerül kigazolni magunknak. Annyit ígérünk, hogy 2012- ben is rengeteg olyan nevet szeretnék elhívni ide Kaposvárra, és a más városokba, ahol mindenki úgy megy haza hogy legközelebb is szívesen eljön a következő programunkra. Még egyszer köszönjük nektek hogy ilyen lelkesen eljártok ránk, ezentúl is sok belépőt fogunk kisorsolni és a kedvenc lemezlovasaitokat fogjuk hívni nektek:))) És persze mindenkinek aki, segíti a munkánkat köztük, az estevannak is!

Egy kattintást megér szerintünk :) www.facebook.com/mydirtyhouse

Írta: MDH

Forrás: www.mydirtyhouse.hu

Facebook