Magazin cikkek

20.000 Ft a négy napos EXIT Fesztivál bérlet!

hozzáadva: 2012. már. 27. Vissza a cikkekhez
20.000 Ft a négy napos EXIT Fesztivál bérlet!

Íme a példa arra, hogy a hazai fesztiváljegyek árának töredékéért is részt lehet venni lehet nagyszerű rendezvényen, mindössze 100 km-re a magyar határtól. Matekozás objektíven – csak a line-up szubjektív dolog. 

Ticketportal lett az újvidéki EXIT Fesztivál hivatalos magyarországi értékesítő partnere és mint ilyen, nagy kedvezménnyel próbálja elcsábítani a magyar fesztiválozókat, hogy legalább egyszer dobják a Balaton partot a Péterváradi Erőd kedvéért (ugyanakkor a jegyirodák nagy részében mindenféle utalványokat is elfogadnak). Mi már tavaly mondtuk, hogy érdemes.

A helyzet az, hogy kivételesnek érezhetjük magunkat, ugyanis április 24-ig a jegyirodában 20.000 Ft-ért juthatunk a négy napos bérlethez amelyhez tartozik az EXIT Village-be szóló kempingjegy is. Csak összehasonlításképpen ugyanezt a kategóriájú jegyet Nyugat-Európában 120 fontért vásárolhatják meg (ez mai árfolyamon pont a duplája az itthoni árnak). Teljesen nyilvánvaló, hogy a derék szerb szervezők egész pályás letámadást terveznek a Balaton Sound-dal szemben és a jegyárak tekintetében masszívan alámentek a Zamárdi szabadstrandján hatodik alkalommal tartandó fesztivál árainak, ahol a kempingjegy és a négy napos bérlet kombója itthon április 15-ig 33.000 Ft-ba kerül.

Amúgy érdekes, hogy a hazai szervezők nem tesznek ilyen különbségeket, a külföldi vendégek ugyanannyiért juthatnak hozzá a Balaton Sound bérletekhez, mint a magyarok. Az EXIT esetében viszont mi vagyunk a legjobb helyzetben, a környező országok partner jegyirodái is drágábban kínálják a kempingjeggyel kombinált bérleteket. Ha hozzávesszük ezekhez, hogy mennyivel olcsóbban lehet kijönni Újvidéken szállás és egyéb költségek terén, valamint megnézzük a BS eddig bejelentett headlinereit akkor kijelenthető, hogy ár-érték arányban az EXIT idén magasan hazánk vezető e-zenei seregszemléje előtt jár.

Írta: justin_c

Forrás: dj.co.hu

Facebook